¿Vols ser col.laborador?

100% gratuït

REGISTRA'T

Formant part de la nostra xarxa de col·laboradors tindràs accés a totes les avaluacions i treballs disponibles en funció del teu perfil. Solen ser treballs puntuals, dinàmics i flexibles, als quals pots aplicar des de la nostra plataforma. Cada col·laboració pot variar en metodología, pel que rebràs una formació prèvia, a més de tot el suport del nostre equip, abans de realitzar-la. T'estem esperant.e variar en metodología por lo que recibirás una formación previa, además de todo el soporte de nuestro equipo, antes de realizarla. Te estamos esperando.

REQUISITS

Ser major d'edat

Capacitat d'observació

Registre a la nostra web

Ordinador amb connexió a Internet

Serietat i compromís


PREGUNTES FREQÜENTS

Si, a l'apartat de col·laboradors hem col·locat un link perquè puguis registrar-te directament des de la nostra web. Una vegada introdueixis les teves dades, podràs accedir al teu perfil com a col·laborador de HIGH REMARK. Hauràs d'esperar al fet que el nostre equip analitzi la teva informació i es posi en contacte amb tú.
No hi ha cap problema per canviar la informació amb la qual et vas registrar al principi. Si necessites canviar el teu telèfon de contacte, la teva adreça…entra a la nostra pàgina i des del teu perfil com a col·laborador podràs realitzar els canvis que pertinents.
Pot registrar-se des de la nostra web, a l'apartat de col·laboradors i esperar al fet que el nostre equip li contacti o pot contactar amb nosaltres en la següent adreça d'email infoshoppers@highremark.com. Si et sorgeix qualsevol dubte o inconvenient, també pots trucar al telèfon 934105540.
No hi ha cap problema. Només has d'enviar-nos un email a infoshoppers@highremark.com i nosaltres et respondrem al més aviat possible
No tens que preocupar-te. Envia'ns un email a infoshoppers@highremark.com i nosaltres et donarem accés de nou després de comprovar les teves dades.
Els pagaments per les col·laboracions es realitzen en brut, per la qual cosa les retencions pertinents a l'IRPF les ha de realitzar cada col·laborador pel seu compte. No és necessari signar un contracte perquè aquestes activitats són col·laboracions puntuals. L'única cosa que has d'acceptar són els termes i condicions que et demanem a l'hora de registrar-te. Tampoc serà necessari que et donis d'alta d'autònom ja que aquestes col·laboracions són puntuals i no suposen un rendiment del treball ni es consideren activitats econòmiques habituals. De la mateixa manera, no requereixen donar d'alta al col·laborador en la Seguretat Social. Per a aquells treballs que impliquin un altre tipus d'activitat més contínua, (enquestadors, teleoperadors, hostesses o GPVs) sí seran donats d'alta en règim de Seguretat Social o autònoms.